Παρατηρώντας 28 χρόνια την συμπεριφορά των μικρών τετράποδων ασθενών μου, διαπίστωνα πως πίσω από κάθε εκδήλωση ασθένειας κρυβόταν μια διαταραχή του ψυχισμού τους.

Έτσι εδώ και 10 χρόνια ασχολούμενη συμπληρωματικά με τις εναλλακτικές θεραπείες, βλέπω με μεγάλη μου χαρά την ανταπόκριση των σκυλιών και των γατιών, καθώς και την συνειδητή υποστήριξη των ιδιοκτητών τους.

Σε ένα φιλικό και γαλήνιο – τόσο για τα ζωάκια ασθενείς, όσο και για τα αφεντικά τους - χώρο στην Βούλα, εδρεύει το ιατρείο πρόληψης και θεραπείας μικρών ζώων.

Ολοκληρωμένες κτηνιατρικές υπηρεσίες που συνδυάζουν την επιστήμη της κλασσικής ιατρικής και των εναλλακτικών θεραπειών, αποτελούν μια συνολική προσέγγιση για την υγεία των μικρών μας φίλων, δίνοντας προτεραιότητα στην πρόληψη.

Εναλλακτικές θεραπείες σαν ένα μέρος μιας ολιστικής προσέγγισης για την φροντίδα του σκύλου και της γάτας. Μιας ολιστικής προσέγγισης που αντιμετωπίζει το ζώο σαν ολότητα.

Οι εναλλακτικές θεραπείες χρησιμοποιούν την ολιστική προσέγγιση, για τα οφέλη στις φυσικές, συναισθηματικές και πνευματικές πτυχές του δικού σας ζώου.

Αυτές οι θεραπείες απελευθερώνουν από συμπτώματα, εντοπίζοντας την υποβόσκουσα αιτία των συμπτωμάτων αυτών, υποστηρίζοντας το σώμα με φυσικό τρόπο και χωρίς τις παρενέργειες των χημικών φαρμακευτικών ουσιών.


© 2018 by Mairi Varnava. All rights Reserved.